+381 62 85 65 707 | +381 63 85 65 706 | Besplatna dostava za kupovinu preko 4.000 RSD
0 0 RSD
Vaša korpa
Vaša korpa je prazna.
Ukupno: 0

Ukupno:
Dostava:
Popust:
Ukupno sa dostavom:


Očisti korpu

Policistični jajnici

Policistični jajnici

Sindrom policističnih jajnika najčešći je hormonski poremećaj kod žena i nažalost najčešći uzrok izostanka ovulacije, pa samim tim i začeća. Ukoliko patite od ovog poremećaja, a želite da ostanete u drugom stanju, evo šta morate da znate. Ljudskom telu su potrebni i “ženski” i “muški” hormoni kako bi funkcionisalo na pravi način, ali kod žena koje pate od policističnih jajnika dolazi do poremećaja te one imaju previse “muških” hormona.

Ovo dovodi do problema sa jajnicima – izostanak menstruacije i stvaranje cista na jajnicima u takozvanom “bisernom” nizu, su samo neki od njih.Osim brojnih cista, jajnici oni obično bivaju dvostruko veći od normalnih i procenjuje se da pet do 10 odsto žena u plodnom razdoblju boluje od ove bolesti. Nažalost, nije moguće izlečiti je u potpunosti, ali može se tretirati i rešiti.

Policistični jajnici-0

Simptomi

Simptomi mogu da uključuju porast telesne težine, posebno nakupljanje masnog tkiva u predelu stomaka i struka. Takođe, možete primetiti da vam opada kosa ili da se maljavost povećava na drugim mestima na telu. Akne i tamne fleke, masna koža takođe mogu ukazivati na policistične jajnike, kao i smanjen broj menstruacija ili njihov potpuni izostanak.

Pogledajte naš proizvod Femadol.



Ostavite komentar

Prihvatam
Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.