O nama - Tinkture i melemi

O nama

Poljoprivredno gazdinstvo Jeremić iz Šumadije se preko 15 godina bavi preradom lekovitog bilja i proizvodnjom potpuno prirodnih lekovitih tinktura i melema. Krenuli smo od samo jednog preparata a danas imamo zadovoljstvo da vam predstavimo čitav spektar tinktura za pomaganje u borbi protiv raznih bolesti. Zahvaljujući našoj jedinstvenoj recepturi i mešavini lekovitog bilja Srbije kao i biljaka iz drugih delova sveta (pre svega Indije i Kine), možemo biti ponosni jer smo se održali čitavu deceniju na tržištu, bez ikakave reklame. Pitate se kako?

Verujemo da su zadovoljni kupci najbolja reklama naših proizvoda. A oni upravo naše tinkture i meleme preporučuju dalje svojim bližnjima. Ono što nas odvaja od konkurencije je činjenica da su svi naši preparati 100% prirodni. U njima je zastupljena duplo veća koncentracija bilja. Uz pravilnu upotrebu traju duže od mesec dana. Možete ih kombinovati sa lekovima koje su vam lekari prepisali, bez kontraefekata. Naši proizvodi ne stvaraju zavisnost niti su registrovane ikakve nuspojave.

Od konkurencije nas razdvaja

Potpuno prirodno

Svi naši preparati koje Vam nudimo su 100% prirodni

Duplo više bilja

U njima je zastupljena duplo veća koncentracija bilja

Bez nuspojava

Kombinujte ih sa svojom terapijom bez kontraefekata

Naši proizvodi

Krenuli smo od samo jednog preparata. Danas imamo zadovoljstvo da vam  predstavimo čitav spektar dodataka ishrani za pomoć u borbi protiv raznih bolesti.

Šta su rekli o nama