+381 62 85 65 707 | +381 63 85 65 706 | Besplatna dostava za kupovinu preko 4.000 RSD
0 0 RSD
Vaša korpa
Vaša korpa je prazna.
Ukupno: 0

Ukupno:
Dostava:
Popust:
Ukupno sa dostavom:


Očisti korpu

Astma i stres

Astma i stres

Pored inhalacionih alergena, alergena iz prirode, alergena životinjskog porekla i alergena iz hrane, postoje mnogi drugi iritanti koji mogu aktivirati simptome astme.

Neki od njih su: spoljni mirisi i parfemi, boje ili lakovi, duvanski dim, para od kuvanja, sredstva za čišćenje, paljevina, aerosol sprejevi, prašina, prašina od krede, promene vremena, virusne infekcije, gorušica, energično igranje i vežbanje, lekovi, duže plakanje ili smejanje, hladan vazduh, dodaci u hrani/aditivi/sulfati/boje. Međutim, stres spada u sve češće okidače, kako kod dece, tako i kod odraslih. Brz tempo života postao je svakodnevica savremenog načina življenja. To uključuje jurnjavu za novcem i društvenim statusom, ali i nedovoljno bavljenje samim sobom i manjak opuštanja.

Astma i stres-0

Glavni izazivači stresa su: smrt u porodici, razvod, bolest, hipoteka, rođenje bebe, bračne svađe, seksualni problemi, penzija, preseljenje, ali veliki udeo u razvoju stresa ima i radno okruženje.

Pogledajte naše proizvode Bronhoklin, Imunofast i Udah.



Ostavite komentar

Prihvatam
Ovaj sajt koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posetilaca. Ukoliko nastavite sa korišćenjem sajta, smatra se da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i potvrđujete prihvatanje kolačića na njegovim stranicama.